Är du Restaurang? - Beställ här
CLAR Wine - Vin från Portugals alla hörn
Är du Restaurang? - Beställ här

Om oss

Vi är CLAR Wine

C

Cecilia

L

Lars

A

Andreas

R

Rebecca

Vi har alla olika bakgrund men tre stora saker gemensamt. Familjen, vinet och kärleken till Portugal. Det var detta som gjorde att vi tidigt 2021 bestämde oss för att starta bolaget tillsammans.

Det är tack vare Lars långa erfarenhet och kunskap av Portugal som vi andra blivit smått besatta av landet. Tillsammans har vi ca 100 års erfarenhet av landet och för oss alla var det kärlek vid första ögonkastet. Människorna, klimatet, kulturen, maten och såklart vinet. Vinet görs med oerhört stor passion och stolthet av Portugiserna. Varför känner inte fler till detta? Vi kunde inte förstå varför Portugal inte var större på vinkartan, men stoltheten över att arbeta med kvalitativa inhemska (och därmed mindre kända) druvor kanske har bidragit till att hamna i skuggan av t.ex. Italien, Spanien och Frankrike.

Efter att i många år ha delat med oss av portugisiska viner med resten av vår familj och till våra vänner har vi förstått att det inte bara är vi som är färgade av vår kärlek.

Det produceras fantastiska viner i hela Portugal! Dags att utöka vänskapskretsen till hela Sverige.

Vi jobbar endast med noggrant utvalda vingårdar. Den personliga relationen mellan oss och vingården ska speglas ända ut till slutkund, i form av kvalitet och bra vinupplevelser.

Alla gårdarna är familjeägda och bär på långa traditioner och enorm vinkultur. Man jobbar med schyssta villkor för såväl arbetstagare och miljö, och detta är viktigt för oss.

Vi vill kunna erbjuda dessa fantastiska viner både genom Systembolaget och genom upplevelser på olika restauranger och vinbarer.

På sikt hoppas vi också kunna erbjuda er att uppleva landet Portugal och att lära känna våra vänner på vingårdarna på olika sätt.

Häng med oss och utforska detta magiska land, och håll dig uppdaterad för att få den senaste informationen och de senaste nyheterna.

Saúde!